klubski privez za Čamce

 

Poštovani članovi i korisnici klubskog priveza za camce

 

Obraćamo se u vezi  plaćanja i regulisanja dugovanja za plaćanje veza za plovilo, po važećem cenovniku.

Tom prilikom smo ljubazno pozvali članove da izmire izmire dugovanja iz članarine prema AJK-u, kao i članove tj. korisnice koji koriste struju i imaju potrošnju koju AJK plaća u ime I za račun nastale potrošnje, da izmire svoja dugovanja iz prethodnog perioda- po paušalnom utrošku odn. potrošnji.

Gore navedeno, predstavlja značajno finansijsko pitanje za funkcionisanje našeg AJK-a. Nažalost I pored nekoliko obraćanja na ovu temu, postoji određeni broj članova I korisnika koji nisu izmirili svoja dospela I nesporna dugovanja prema AJK-u (za one koji su ovu obavezu već izmirili, podsećanje ne važi te ignorišite ovaj dopis).

Angažovana su stručna lica u smislu namirenja nastalih dugovanja. Dužni smo da Vas obavestimo da će protiv dužnika koji u narednih 5 kalendarskih dana (čime se daje primereni dodatni rok) ne izmire u celosti svoja dugovanja za plaćanje veza za plovilo po važećem cenovniku biti poslata zvanična opomena stručnog lica (koja se tarifira), na iznos glavnice se dodaje zatezna kamata. Ako I po toj oponemi dužnici ne postupe, potom će biti pokrenut postupak izvršenja, namirenja I prinudna naplate.

Dužni smo da Vam predočimo posledice I značajne troškove koje možete izbeci u slučaju blagovremene uplate kako smo gore naveli. 

 

 

 

 

 

Knez- drknez8@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©AJK-Beograd, Sva prava zadržana.  Akademskijedriličarski klub beograd,  www.ajk-beograd.com ajkbeograd@yahoo.com